SUOMEKSI
IN ENGLISH

Suomen Kääpiösnautserikerho ry - Finska Dvärgschnauzerklubben

Vuoden 2020 erikoisnäyttelyiden anominen Suomen Kennelliitosta

Suomen Kääpiösnautserikerho ry:n hallitus on kesäkuun kokouksessaan 2018 päättänyt perua 2019 tammikuun erikoisnäyttelyn. Syynä näyttelyn peruuttamiseen on ollut järjestelyresurssien puute. Näyttelyn aikataulua jouduttiin siirtämään tapahtuneiden muutosten vuoksi jo aiemmin ja nyt olosuhteet olivat sellaiset, että emme nähneet muuta mahdollisuutta kuin peruuttaa tapahtuma. Peruutus on tehty myös Kennelliittoon.

Ensisijainen tavoite on saada kakkoserkkarin vetovastuu kiertämään jatkossa Suomen Kääpiösnautserikerho ry:n alaosastoilla, siksi tämä viesti on lähetetty jokaisen alaosaston yhteyshenkilöille.

Vuoden 2020 pääerikoisnäyttely anotaan järjestettäväksi kesäkuussa pääkaupunkiseudulla, mutta vuoden 2020 kakkoserkkari etsii tekijöitä ja pitopaikkaa. Pääerikoisnäyttelyn etukäteisjärjestelyihin ja näyttelypäivän talkoolaiseksi toivotamme, kuten aiemminkin, kaikki lämpimästi tervetulleiksi!

Kakkoserkkarin järjestämisestä kiinnostuneita näyttelytoimikuntia pyydetään ilmoittamaan halukkuudestaan 15.9.2018 mennessä näyttelytoimikunnan puheenjohtaja Eija Nurmelalle osoitteeseen eija@bigpaws.fi puh. 0400 230544.
Kakkoserkkari voidaan järjestää vähintään +/- 3 kuukautta pääerikoisnäyttelystä ja vuoden 2020 erikoisnäyttelyt pitää anoa SKL:lta 30.9.18 mennessä. Kerhon hallitus hoitaa näiden näyttelyiden anomukset.

Kennelliiton näyttelyanomuksessa on oltava paikkakunta, päivämäärä + ainakin yksi vaihtoehto, järjestelytoimikunnan puheenjohtajan, sihteerin ja rahastonhoitajan nimet ja SKL-jäsennumerot. Sihteerin on oltava joko pätevöity (kortti voimassa) kehätoimitsija tai ulkomuototuomari. Lisätietoja löytyy googlettamalla seuraava osoite 

https://www.kennelliitto.fi/sites/default/files/media/nayttelysaantoja_taydentavat_ohjeet_seka_nayttelyiden_jarjestamisohjeet_2017_1.pdf

 

Yhteistyöterveisin

Mervi Jokinen
SKSK ry:n hallitus

« palaa