SUOMEKSI
IN ENGLISH

Suomen Kääpiösnautserikerho ry - Finska Dvärgschnauzerklubben rf

Agilityn Helsingin piirinmestaruusjoukkuekilpailu 25.5.2019

Helsingin Seudun Kennelpiirin piirinmestaruuskilpailut järjestetään Agilityklubin PrimaDog Race Round 1 - kilpailujen yhteydessä 25.5.2019 Agria-Areenalla Vantaalla.

Suomen Kääpiösnautserikerho lähettää Helsingin seudun piirinmestaruuskilpailuihin

kaksi minijoukkuetta ja yhden medijoukkueen. Toinen minijoukkue kootaan vuoden 2018 Helsingin

piirinmestaruuden voittaneista koirakoista ja toinen joukkue kootaan normaalin valintakäytännön mukaan. Joukkueisiin valitaan ensisijaisesti kolmosluokan koirakoita, sen jälkeen kakkos- ja ykkösluokan koirakoita. Joukkueeseen hakevilla tulee olla Suomen kääpiösnautserikerhon jäsenmaksu vuodelta 2019 maksettuna. Joukkuekilpailuun osallistuvien koirakoiden kotikunnan ei tarvitse olla Helsinki. Koirakolla tulee olla omalta seuralta osallistumislupa. Valinta määräytyy Suomen Agilityliiton rankingjärjestelmään 30.4.2019 mennessä kirjautuneen paremmuusjärjestyksen mukaan. Joukkueisiin valitaan neljä koirakkoa ja yksi varakoirakko.

Ilmoittautuminen joukkueeseen päättyy / Sagin rankingpäivä 30.4.2019.

Joukkueisiin valituille ilmoitetaan sähköpostitse 5.5.2019 mennessä.

Ilmoittautuminen tästä linkistä

Varmistathan etukäteen, että saat edustusluvan omalta seuraltasi!

Varmistathan myös, että SKSK:n jäsenmaksu on vuodelta 2019 maksettuna.

Joukkueenjohtaja/yhteyshenkilö: Anu Turu, anu.turu@kolumbus.fi, 040 721 7971

1.3 JOUKKUEPIIRINMESTARUUSKILPAILU:n säännöt

Lähde: Helsingin Seudun Kennelpiiri

Kennelpiiriin kuuluvilla yhdistyksillä on oikeus lähettää joukkue joukkuepiirinmestaruuskilpailuun. Rotujärjestöt kilpailevat sen kennelpiirin joukkuepiirinmestaruuskilpailussa, jonka alueella rotujärjestön kotipaikka on.  Kilpailu käydään agilityradalla.

Yhdistys voi osallistua yhdellä joukkueella/kokoluokka (XS, S, M, SL, L) kennelpiirin joukkuepiirin-mestaruuskilpailuun. Edellisen vuoden piirinmestarijoukkueet saavat osallistua ylimääräisinä joukkueina kilpailuun edellyttäen, että joukkueessa on vaihtunut enintään yksi koira.  Osallistuminen on ilmainen.

Ohjaaja voi osallistua usean eri kennelpiirin joukkuepiirinmestaruuskilpailuihin eri koirilla. Yhden kennelpiirin joukkuepiirinmestaruuskilpailussa ohjaaja voi yhdessä kokoluokassa edustaa vain yhtä yhdistystä.

Koira voi kilpailla vain yhden kennelpiirin joukkuepiirinmestaruuskilpailussaa kalenterivuosittain.

Joukkuekilpailuun ilmoitetaan neljä koiraa ja varakoira.  Varakoiran saa ilmoittaa useampaan saman yhdistyksen joukkueeseen, mutta se saa kilpailla vain yhdessä joukkueessa.  Koirat saavat olla myös alempien luokkien koiria. 

Joukkueen kolmen parhaan koiran tulos lasketaan lopputulokseen. Joukkuekilpailussa tuloksen ollessa sama eri joukkueilla, voittaa se joukkue, jolla on radalta vähemmän virheitä.