SUOMEKSI
IN ENGLISH

Suomen Kääpiösnautserikerho ry - Finska Dvärgschnauzerklubben rf

Agilityn Helsingin piirinmestaruusjoukkuekilpailu 1.9.2018

Agilityn Helsingin piirinmestaruusjoukkuekilpailu 1.9.2018

Helsingin Seudun Kennelpiirin piirinmestaruuskilpailut järjestetään Helsingin Agilityurheilijoiden syyskilpailujen yhteydessä.

Suomen Kääpiösnautserikerho sponsoroi Helsingin seudun piirinmestaruuskilpailuihin minijoukkueen ja medijoukkueen.
Joukkueisiin valitaan ensisijaisesti kolmosluokan koirakoita, sen jälkeen kakkos- ja ykkösluokan koirakoita, joilla on Suomen kääpiösnautserikerhon jäsenmaksu vuodelta 2018 maksettuna. Joukkuekilpailuun osallistuvien koirakoiden kotikunnan ei tarvitse olla Helsinki.

Valinta määräytyy Suomen Agilityliiton rankingjärjestelmään 12.8.2018 mennessä kirjautuneen paremmuusjärjestyksen mukaan. Joukkueeseen valitaan neljä koirakkoa ja yksi varakoirakko. Ilmoittautuminen joukkueeseen päättyy 12.8.2018.

Tärkeitä päivämääriä
Viimeinen joukkueeseen ilmoittautumispäivä/Agilityliiton ranking-päivä 12.8.2018.

Ilmoittautuminen
Joukkueeseen valituille ilmoitetaan sähköpostitse 19.8.2018 mennessä.
Varmistathan etukäteen että saat edustusluvan omalta seuraltasi!
Tiedustelut: jasensihteeri@sksk.fi
Joukkueenjohtaja/yhteyshenkilö: Aija Hakola, hakolaaija@gmail.com, 0405246108


HELSINGN SEUDUN KENNELPIIRI RY:N AGILITYN PIIRINMESTARUUSSÄÄNNÖT
JOUKKUEPIIRINMESTARUUSKILPAILU

Kennelpiiriin kuuluvilla yhdistyksillä on oikeus lähettää joukkue joukkuepiirinmestaruuskilpailuun. Rotujärjestöt kilpailevat sen kennelpiirin joukkuepiirinmestaruuskilpailussa, jonka alueella rotujärjestön kotipaikka on.  Kilpailu käydään agilityradalla.
Yhdistys voi osallistua kolmella mini-, medi- ja/tai maksijoukkueella kennelpiirin joukkuepiirin-mestaruuskilpailuun. Edellisen vuoden piirinmestarijoukkueet saavat osallistua ylimääräisinä joukkueina kilpailuun edellyttäen, että joukkueessa on vaihtunut enintään yksi koira.  Osallistuminen on ilmainen.
Ohjaaja voi osallistua usean eri kennelpiirin joukkuepiirinmestaruuskilpailuihin eri koirilla.  Yhden kennelpiirin joukkuepiirinmestaruuskilpailussa ohjaaja voi yhdessä kokoluokassa edustaa vain yhtä yhdistystä.
Koira voi kilpailla vain yhden kennelpiirin joukkuepiirinmestaruuskilpailussa kalenterivuosittain.
Joukkuekilpailuun ilmoitetaan neljä koiraa ja varakoira.  Varakoiran saa ilmoittaa useampaan saman yhdistyksen joukkueeseen, mutta se saa kilpailla vain yhdessä joukkueessa.  Koirat saavat olla myös alempien luokkien koiria.  
Joukkueen kolmen parhaan koiran tulos lasketaan lopputulokseen.  Joukkuekilpailussa tuloksen ollessa sama eri joukkueilla, voittaa se joukkue, jolla on radalta vähemmän virheitä.