SUOMEKSI
IN ENGLISH

Suomen Kääpiösnautserikerho ry - Finska Dvärgschnauzerklubben rf

Erikoisnäyttelyn kiertopalkinnot

Prinzland's kasvattajapalkinto
Kiertopalkinto kääpiösnautserikasvattajille
Perustettu vuonna 1988
Lahjoittaja: Marina Markio-Koskinen, Kennel Prinzland’s

1 §
Kiertopalkinto on tarkoitettu edistämään korkealaatuista kääpiösnautsereiden kasvatusta Suomessa.

2 §
Kiertopalkinnosta kilpailevat kasvattajaryhmät Suomen Snautseri-Pinserikeskusjärjestö ry:n erikoisnäyttelyssä vuosittain. Palkinnosta kilpailevat kaikki värit ja sen saa vuosittain ryhmäkilpailussa parhaiten sijoittuneen ryhmän kasvattaja. Jos yksikään kääpiösnautseriryhmä ei sijoitu ryhmäkilpailussa, palkinnon saa paras pippuri& suolan värinen kasvattajaryhmä. Niin kauan kun kaikki värit arvostellaan yhdessä, palkinto voidaan jakaa kehässä. Ryhmällä tulee olla kp.

3 §
Kiertopalkinto kiertää ikuisesti ja sitä seuraa palkintokirja, johon kasvattaja merkitsee tarvittavat tiedot.

4 §
Palkinnon vaiheita seuraa Suomen Kääpiösnautserikerho ry:n valitsema palkintojen hoitaja. Palkinnon saaja on velvollinen toimittamaan palkinnon jaettavaksi kyseiseen näyttelyyn.

5 §
Kasvattajan, joka saa kiinnityksen palkintoon on oltava Suomen kansalainen ja oman rotukerhonsa jäsen.
Suomen Kääpiösnautserikerho ry:n hallitus

Pepperprize kiertopalkinto

Perustettu 1988
Lahjoittajat: Marina Markio-Koskinen ja Raimo Koskinen, Kennel Prinzland’s

1 §
Kiertopalkinto on perustettu edistämään kääpiösnautserijalostusta. Kiertopalkinto on myös kiitos USA:laiselle Penlan-kennelille kääpiösnautseriuroksesta Kans& SF& S MVA, KBSG, V-95 Penlan Pagentrys Peppercorn.

2 §
Palkinnosta kilpaillaan vuosittain Suomen Snautseri-Pinserikeskusjärjestö ry:n erikoisnäyttelyssä.

3 §
Kiertopalkinto on ikuisesti kiertävä ja sen saa vuosittain paras erikoisnäyttelyssä esitetty pippuri& suolan värinen kääpiösnautseriryhmä ja sen jalostuskoira. Ryhmän tulee olla palkittu vähintään kp:llä.

4 §
Kiertopalkinnon vaiheita seuraa Suomen Kääpiösnautserikerho ry:n valitsema palkintojen hoitaja. Palkinnon saajan on toimitettava palkinto ilmoitettavaan paikkaan.

Suomen Kääpiösnautserikerho ry:n hallitus


 
Pippuripytty
Kiertopalkinto pippuri&suolan värisille kääpiösnautsereille
Lahjoittaneet: Kääpiösnautseriharrastajat

1 §
Kiertopalkinto on perustettu lisäämään pippurin ja suolan väristen kääpiösnautsereiden harrastusta ja innostamaan näyttelyissä käymiseen.

2 §
Kiertopalkinnosta kilpaillaan kerran vuodessa, Suomen Snautseri-Pinserikeskusjärjestö ry:n erikoisnäyttelyssä.

3 §
Kiertopalkinto annetaan erikoisnäyttelyn parhaalle suomalaisen omistamalle pippurin ja suolan väriselle kääpiösnautserille sukupuoleen katsomatta.

4 §
Kiertopalkinto kiertää ikuisesti. Sen vaiheita seuraa Suomen Kääpiösnautserikerho ry:n valitsema palkintojen hoitaja. Palkintoa seuraa kirja, johon saaja merkitsee tarvittavat tiedot koirasta. Saajan on toimitettava palkinto ilmoitettavaan näyttelyyn jaettavaksi.

Suomen Kääpiösnautserikerho ry:n hallitusMirox -kiertopalkinto
Perustettu 1987
Lahjoittaja: Catharina Almroth, Kennel Mirox, Ruotsi

1 §
Kiertopalkinto on perustettu kohottamaan kääpiösnautseriharrastusta Suomessa.

2 §
Kiertopalkinnon vaiheita seuraa Suomen Kääpiösnautserikerho ry.

3 §
Kiertopalkinnosta kilpaillaan Suomen Snautseri-Pinserikeskusjärjestö ry:n vuosittaisessa erikoisnäyttelyssä. Palkinto annetaan näyttelyn parhaalle suomalaisen omistamalle kääpiösnautserille väriin tai sukupuoleen katsomatta.

4 §
Kiertopalkinnon saa omakseen se koiranomistaja, jonka koira tai koirat saavat palkintoon viisi (5) kiinnitystä.

Suomen Kääpiösnautserikerho ry:n hallitus"Musta Tuntuu"
Kiertopalkinto mustille kääpiösnautsereille

1 §
Kiertopalkinto on perustettu lisäämään mustien kääpiösnautsereiden harrastusta ja innostamaan näyttelyissä käymiseen.

2 §
Kiertopalkinnosta kilpaillaan kerran vuodessa, Suomen Snautseri-Pinserikeskusjärjestön pääerikoisnäyttelyssä.

3 §
Kiertopalkinto annetaan erikoisnäyttelyn parhaalle suomalaisen omistamalle mustalle kääpiösnautserille sukupuoleen katsomatta.

4 §

Kiertopalkinto kiertää ikuisesti. Sen vaiheita seuraa Suomen Kääpiösnautserikerho ry:n valitsema palkintojen hoitaja. Palkintoa seuraa kirja, johon saaja merkitsee tarvittavat tiedot koirasta. Saajan on toimitettava palkinto ilmoitettavaan näyttelyyn jaettavaksi.

5 §
Palkinnon voittaneen koiran omistaja saa, luovuttaessaan palkinnon jaettavaksi seuraavan kerran, pienoismallin palkinnosta muistoksi.

Suomen Kääpiösnautserikerho ry:n hallitusPeacemaker Cup -kiertopalkinto
Perustettu: 1988
Lahjoittajat: Eija-Maaria ja Mauno Saari, Kennel Peacemaker, Espoo & Cyril de Meulenaer, Kennel van de Havenstadt, Belgia
Tausta: Peacemaker Cup on alunperin Cyril de Meulenaerin omistaman ja Eija-Maaria Saaren kasvattaman Peacemaker’s Emigrantin voittama BIS 2 palkinto Ranskan Snautseri-Pinserikerhon Pariisin erikoisnäyttelystä vuonna 1986.

1 §
Palkinto on perustettu kehittämään erityisesti mustien kääpiösnautsereiden harrastusta Suomessa.

2 §
Palkinnon vaiheita seuraa Suomen Kääpiösnautserikerho ry.

3 §
Palkinnosta kilpaillaan Suomen Snautseri-Pinserikeskusjärjestö ry:n vuotuisessa erikoisnäyttelyssä. Palkinto annetaan näyttelyn parhaaksi valitulle, suomalaisen omistamalle, vähintään KUMA:n saaneelle mustalle kääpiösnautserille, urokselle tai nartulle.

4 §
Kiertopalkinnon saa omakseen se koiranomistaja, jonka koira tai koirat ovat vuoteen 2000 mennessä saaneet siihen eniten kiinnityksiä, kun mainitun vuoden erikoisnäyttelyn tulokset mukaan. Jos kenelläkään kilpailijoista ei tuolloin ole palkintoon yhtä kiinnitystä enempää- tai jos tulos yhden tai useamman kilpailijan välillä on lopullisia tuloksissa tasan, palkinto luovutetaan sille, joka saa siihen kiinnityksen vuoden 2000 erikoisnäyttelyssä.

Suomen Kääpiösnautserikerho ry:n hallitusBlack Drop Hanan haarikka
Kiertopalkinto kääpiösnautserinartulle
Perustettu 1996
Lahjoittaja: Reijo Rantanen

1 §
Kiertopalkinto myönnetään vuosittain Suomen Snautseri-Pinserikeskusjärjestö ry:n pääerikoisnäyttelyssä parhaalle SA:n saaneelle mustalle kääpiösnautserinartulle, joka on syntynyt Suomessa. Palkinnon saa vuodeksi hallintaansa em. nartun omistaja. Koiran omistaja/ omistajien on oltava Suomen kansalainen/ kansalaisia.

2 §
Kiertopalkinnosta kilpaillaan ensimmäisen kerran pääerikoisnäyttelyssä 15.06.1996.

3 §
Kiertopalkinto on ikuisesti kiertävä.

4 §
Kiertopalkintoa seuraa palkintokirja, johon palkinnon saaja merkitsee päivämäärän, voittaneen koiran nimen, valokuvan ja omistajan nimen.

5 §
Kiertopalkinto on aina hyvissä ajoin toimitettava Suomen Kääpiösnautserikerho ry:n määräämään paikkaan. Kiertopalkinnon vaiheita seuraa Suomen Kääpiösnautseri-kerho ry:n hallitus, mutta sillä ei ole oikeuksia sääntömuutoksiin.

 
Hopeatähti
Perustettu 1983
Lahjoittajat: Bister H, Espoo; Bister S, Siuntio; Kruse L-M, Kauniainen; Korhonen E& Niskanen A, Espoo; Lankinen E-L & P, Espoo; Latva-Kokko E & P, Hamina; Lehtosuo J & R, Helsinki; Lemmetyinen T, Hyrylä; Perälä E, Lepaa; Pousi R, Kouvola; Saari E-M, Espoo; Salasto E & R, Espoo; Salmi S, Tampere; Schrenk H & A, Joensuu; Taipale P, Helsinki; Talviala M, Tampere; Virta P, Espoo.

1 §
Kilpailu on tarkoitettu musta-hopean värisille kääpiösnautsereille.

2 §
Kiertopalkinto jaetaan kerran vuodessa rotujemme erikoisnäyttelyssä parhaalle, vähintään SA:n saaneelle suomalaisen omistamalle musta-hopealle kääpiösnautserille.

3 §
Palkinnon voittaneen koiran omistaja kaiverruttaa laatalle omalla kustannuksellaan koiran, kasvattajan ja omistajan nimet sekä vuosiluvun. Hän huolehtii myös siitä, että palkinto toimitetaan seuraavana vuonna hyvissä ajoin ja hyvässä kunnossa näyttelypaikalle.

4 §
Suomen Snautseri-Pinserikeskusjärjestö ry:n 50-vuotisjuhlanäyttelyssä Hopeatähti-pokaalin saa omakseen se suomalainen kasvattaja, jonka kasvateilla on eniten kiinnityksiä pokaaliin. Ko. näyttelyssä pokaalin voittanut koira saa pitää pokaalin seuraavaan erikoisnäyttelyyn, jonka jälkeen se on toimitettava palkinnon omakseen saaneelle kasvattajalle.

5 §
Mikäli kahdella tai useammalla kasvattajalla on sama määrä kiinnityksiä 50-vuotisnäyttely mukaan lukien, tulee pokaalille aina 5 vuotta lisää kiertoaikaa, kunnes voittaja selviää.

Suomen Kääpiösnautserikerho ry:n hallitusBrinata Designin muistopalkinto
Kiertopalkinto p&s kääpiösnautseriveteraaneille
Perustettu vuonna 2000
Lahjoittaja: Hilkka Salohalla, Kennel Brinata

1 §
Kiertopalkinto on tarkoitettu edistämään terveiden ja pitkäikäisten p&s kääpiösnautsereiden kasvatusta Suomessa sekä kannustamaan koirien omistajia tuomaan esille hyvin hoidettuja veteraanejaan.

2 §
Kiertopalkinnosta kilpailevat Suomen Snautseri- Pinserikeskusjärjestö ry:n erikoisnäyttelyssä vuosittain Suomessa syntyneet ja suomalaisen omistamat p&s veteraanit, jotka ovat saaneet vähintään kp:n kyseisessä näyttelyssä.

3 §
Kiertopalkintoa seuraa palkintokirja, johon koiran omistaja liittää valokuvan ja koiran tiedot.

4 §
Kiertopalkinnon saa omakseen koiran omistaja, jonka koira tai koirat ovat voittaneet palkinnon viisi kertaa.

5 §
Palkinnon vaiheita seuraa Suomen Kääpiösnautserikerho ry:n valitsema palkintojen hoitaja. Palkinnon saaja on velvollinen toimittamaan palkinnon jaettavaksi kyseiseen näyttelyyn.

Veikkolassa 30.5.2000
Hilkka Salohalla
 Tuiskun Pytty
Perustettu: 2000
Lahjoittaja: Kennel Backout's

§1
Tuiskun pytty -kiertopalkinto jaetaan vuosittain pääerikoisnäyttelyssä BIS-kehässä parhaiten sijoittuneelle suomalaisen omistamalle kääpiösnautserin pennulle väriin katsomatta.

§2
Palkinnon saajan tulee itse kaiverruttaa koiransa tittelit, nimi ja vuosiluku laattaan sekä kiinnittää valokuva mukana seuraavaan kirjaan.
 Snowball Cup 2000
Perustettu: 2000
Lahjoitajat: Kennel Jip-Jap'n ja Kennel Backout's

§1
Snowball Cup 2000 -kiertopalkinto on perustettu kannustamaan valkoisten kääpiösnautsereiden harrastusta Suomessa.

§2
Palkinto jaetaan vuosittain pääerikoisnäyttelyssä parhaalle vähintään SA:n saaneelle suomalaisen omistamalle valkoiselle kääpiösnautserille.

§3
Omistajan tulee itse kaiverruttaa koiransa tittelit, nimi ja vuosiluku laattaan sekä kiinnittää valokuva mukana seuraavaan kirjaan.


Hopea Helmi -kiertopalkinto
Lahjoittaja: Henna Yli-Leppälä, Kennel Airilan
§ 1
 Hopea Helmi -kiertopalkinto jaetaan vuosittain pääerikoisnäyttelyn parhaalle suomalaisen omistamalle musta-hopealle kääpiösnautserille.

§ 2
Kiertopalkinto kiertää ikuisesti ja sitä seuraa kirja, johon saaja liittää valokuvan ja merkitsee päivämäärän, kasvattajan ja omistajan nimen sekä tarvittavat tiedot koirasta.

§ 3
Kiertopalkinnon vaiheita seuraa Suomen Kääpiösnautserikerho ry:n hallitus tai sen valitsema palkintojen hoitaja.


Snautseri ISPU

§ 1
Snautseri ISPU -kiertopalkinto jaetaan vuosittain pääerikoisnäyttelyn parhaalle suomalaisen omistamalle kääpiösnautserille.

§ 2
Kiertopalkinto kiertää ikuisesti

§ 3
Kiertopalkinnon vaiheita seuraa Suomen Kääpiösnautserikerho ry:n hallitus tai sen valitsema palkintojen hoitaja.