SUOMEKSI
IN ENGLISH

Suomen Kääpiösnautserikerho ry - Finska Dvärgschnauzerklubben rf

Uutta kotia etsivät kääpiösnautserit / Uusi koti tarjotaan

Tälle sivulle voi ilmoittaa uutta kotia etsivät aikuiset kääpiösnautserit kuten myös jos haluat tarjota kodin aikuiselle kääpiösnautserille:
Ilmoita koiran tiedot (syntymäkuukausi ja -vuosi, väri, sukupuoli) tai millaista kotia olet tarjoamassa ja yhteystiedot SKSK ry:n sihteerille sihteeri(at)sksk.fi 

Tämä palsta on vain kanava kotia etsiville/kotia tarjoaville. SKSK ry ei ole vastuussa ilmoituksista eikä ilmoittajien ehdoista/hinnoista yms.

ilmoitukset poistetaan 3kk jättämisen jälkeen jos muuta ei ilmoiteta.


Uutta kotia etsivät

 9.12.2017

Hei,
Etsin uutta kotia 7 vuotiaalle (synt. toukokuussa 2010) valkoiselle käppänälle muuttuneen elämäntilanteen vuoksi. 
Nita on perusterve leikkaamaton narttu. Nitalla on herkkä vatsa jonka takia on syönyt jo pidemmän aikaa erikoisruokaa. 
Nita on rauhallinen ja on todellinen syli-ja seurakoira. Nita suhtautuu uusiin tuttavuuksiin alkuun varauksella, niin ihmisiin kuin koiriin, mutta aina tulee alun jälkeen kaikkien kanssa toimeen.
Nitalle yksin oleminen on välillä haastavaa eli saattaa haukkua yksin kotona, tämän takia toiveena on, että uusi koti löytyisi omakotitalosta.

Lisätietoja
Milla Ronkainen
milla.ronkainen.susanna@gmail.com
0407070228

 

 

 


Uusi koti tarjotaan

22.8.2017


Hei. Harkitsemme aikuisen kaverin ottamista 9-vuotiaalle Jokelle, jos löytyy sopiva meille, Jokelle ja kaverille :) Joken "isoveikka" nukkui pois 28.8-18 ja poika on vieläkin kovin apea ja kaipaa seuraa. Olen itse pääasiassa kotona, lukuunottamatta kuntoutuksia muutamia kertoja viikossa. Miehelläni on mahdollisuus käydä kotona päivisin. Jokke käy lenkillä/ulkoilemassa 4 krt/pv min. 1/2h kerrallaan. Ruokana pääasiassa RC Mini. Trimmauksessa käydään 4-6krt/vuosi. Jokke ajettu koneella 3v asti. Väriksi kävisi parhaiten MH/PS, koska miellyttävät silmää eniten. Jokke on musta leikkaamaton uros, alistuu, jos toinen vahva, kaikkien kaveri <3 Asumme Kotkassa omakotitalossa (ei aitaa), veneilemme, ulkoilureitit metsässä. Lapset muuttaneet jo pois kotoa. Jos sinulla on tietoa mahdollisesta uudesta veikasta tai miksei leikatusta siskostakin, niin ota yhteyttä.

Lisätietoja
Sirpa Perlinen
sipi.perlinen@elisanet.fi8.10.2017
Hei

Etsimme 3,5 vuotta vanhalle Sisulle (käppänä musta-hopea)kaveria. Sisu on erittäin leikkisä ja sosiaallinen mutta dominoiva eli uuden kaverin täytyy olla alistuvampi osapuoli. Tarjoamme hyvän perheen jossa ulkoillaan useasti päivässä noin 3 tuntia.
Mökkeilemme myös paljon joten olisi hyvä että olisi tottunut autoiluun (matka n.50min). Asumme Vantaalla Tikkurilassa paritalossa jossa pieni piha ja hyvien ulkoilualuiden vieressä. 

Terveisin
Juha Juusola
0504334086
juju.eitoimi@icloud.com