Slide
Kuva: Josefiina Niska
Slide
Kuva: Josefiina Niska
Slide
Kuva: Josefiina Niska

Jalostustarkastus Raumalla 22.1.2023

Suomen Kääpiösnautserikerho ry:n Jalostustoimikunta järjestää jalostustarkastuksen kääpiösnautsereille Raumalla, Koirakoulu Lunatanin tiloissa 22.1.2023.

Tarkastukseen otetaan max. 10 koiraa ilmoittautumisjärjestyksessä. Huom! Max. 2 koiraa/omistaja (lisäkoiria voi ilmoittaa varasijalle).
Jalostustarkastus maksaa SKSK ry:n jäsenille 10e/koira ja ei-jäsenille 30e/koira, etusijalla SKSK ry:n jäsenten koirat. Tarkemmat maksuohjeet saat infokirjeessä.

Tarkastajana toimii erikoistuomari Gunnel Adlercreutz ja jalostustoimikunnan edustaja.

Erityisen tervetulleita jalostustarkastukseen ovat
– väriristeytysyhdistelmistä syntyneet koirat ja niiden jälkeläiset
– koirat, jotka eivät ole aikaisemmin käyneet näyttelyissä
– koirat, joilla on sellainen vika, joka estää näyttelyyn osallistumisen, mutta halutaan tarkastaa rodunomaisuus (esim. kives- tai paha purentavika)
– koirat, joita aiotaan käyttää tai on jo käytetty jalostuksessa
– jalostuskoirien sisarukset ja vanhemmat, mielellään kaikki yhdessä, jos mahdollista.

Koiran tulee olla vähintään 1-vuotias ja sen tulee olla siistissä turkissa (karvan väri ja laatu sekä pohjavilla tulee voida arvioida päästä, raajoista ja rungosta). Koira on hyvä siistiä, vaikka varsinaista näyttelytrimmiä ei tarvitsekaan tehdä.

Suomen eläinsuojelulainsäädännön mukaan 1.1.2001 jälkeen syntyneitä typistettyjä koiria ei voida tarkastaa. Tarkastustilaisuudessa noudatetaan Kennelliiton rokotus- ja doping- ja näyttelysääntöjä.

Tarkastuksen yhteydessä on myös mahdollisuus viralliseen geenitestinäytteenottoon (poskisolunäyte). Näytteenotto on ilmainen tarkastukseen osallistuville koirille, muille 10€/koira.

Tervetuloa!
SKSK ry jalostustoimikunta

Ilmoittautuminen 2.1.2023 alkaen ja lisätietoja:
mia.karhu (at) outlook.com

Liitä ilmoittautumiseen koiran virallinen nimi, rekisterinumero, omistajan nimi sekä yhteystiedot ja mahdollinen toive tarkastusajasta.

21 joulukuun, 2022