Slide
Kuva: Mirva Mäkinen

Vuoden Agility-kääpiösnautseri säännöt

Vuoden Agility-kääpiösnautseri -kilpailuun voi osallistua Suomessa virallisissa kilpailuissa kilpailleet koirakot. Omistajan tulee olla Suomessa vakinaisesti asuva ja Suomen Kääpiösnautserikerhon jäsen. Mikäli koiralla on useampi omistaja ja/tai ohjaaja, on kaikkien oltava SKSK ry:n jäseniä. Jäsenyyden tulee olla voimassa kilpailuvuonna. Koiran on oltava rekisteröity Suomen Kennelliiton FI-, FIN-, ER- tai EJ-rekisteriin. Vuoden Agility-kääpiösnautseri -kilpailussa kaikki värit ja sukupuolet sekä kaikki säkä- ja tasoluokat kisaavat keskenään. Kilpailuaika on kalenterivuosi. Kilpailuun osallistutaan täyttämällä kilpailulomake määräaikaan mennessä.

Vuoden Agility-kääpiösnautseri on koira, jonka enintään kymmenen (10) kilpailutuloksen perusteella laskettu pistemäärä on suurin. Mikäli pisteet ovat tasan, ratkaistaan paremmuus ylimmän luokan sijoitusten perusteella. Mikäli pisteet ovat tämänkin jälkeen tasan, voittaja valitaan arvalla.

Lisäpisteitä saa yksilötasolla arvokisoissa sijoittumisesta sekä joukkuetasolla edustuspaikasta oheisen taulukon mukaan.

Mikäli koirakko voittaa Suomen mestaruuden, on koira automaattisesti Vuoden Agility-kääpiösnautseri.

Pisteytys erilllisessä dokumentissa: Vuoden Agility-kääpiösnautseri säännöt ja pistetaulukko

Säännöt päivitetty 4.3.2021/Suomen Kääpiösnautserikerho Ry:n hallitus