Slide
Kuva: Josefiina Niska
Slide
Kuva: Josefiina Niska
Slide
Kuva: Josefiina Niska

Kutsu: Suomen Kääpiösnautserikerho ry:n vuosikokous 9.3.2024

Suomen Kääpiösnautserikerho ry:n sääntömääräinen vuosikokous

Aika: lauantai 9.3.2023

Paikka: Etäyhteys ja Tuomarinkartanon vinttikoirakeskus, Tuomarinkyläntie 1, 00690 Helsinki

Osallistumisoikeus: Suomen Kääpiösnautserikerho ry:n varsinaiset ja perhejäsenet, joiden jäsenyys on voimassa viimeisenä kokoukseen ilmoittautumispäivänä. Valtakirjalla voi edustaa omaan perheeseensä kuuluvaa jäsentä. Valtakirja tulee toimittaa ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautuminen: kaikkia osallistujia, myös paikalle tulevia, pyydetään ilmoittautumaan sähköpostitse osoitteeseen sihteeri@sksk.fi lauantaihin 2.3.2024 mennessä.

Äänestyksissä käytetään sähköistä äänestysjärjestelmää henkilökohtaisten sähköpostiosoitteiden kautta. Myös fyysisesti paikan päällä olevien kokousosallistujien toivotaan käyttävän äänestyksissä lippuäänestysten sijaan sähköistä äänestysjärjestelmää vaalisalaisuuden turvaamiseksi, joten osallistujilla tulee olla mukanaan internetyhteydellä varustettu älypuhelin tai muu laite. Vuosikokouspaikalla on yksi internetyhteydellä varustettu laite, johon voi tarvittaessa kirjautua omalla sähköpostiosoitteellaan.  Äänestystilanteissa kokoukseen osallistuva saa sähköpostiinsa linkin äänestykseen.

Kahvitarjoilu ennakkoilmoittautuneille alkaen klo 12:00. 

Vuosikokouksen jälkeen julkistetaan Vuoden Kääpiösnautserit (Näyttely, Veteraani, Kasvattaja, Agility, TOKO, Rally-Toko, Nose Work ja Koiratanssi).

Tervetuloa!

Esityslista PDF-muodossa

Esityslistan löydät kokonaisuudessaan myös tapahtumakalenterista.

11 tammikuun, 2024