Slide
Kuva: Josefiina Niska
Slide
Kuva: Josefiina Niska
Slide
Kuva: Josefiina Niska

Maksashunttitutkimukselle omat sisältösivut

Maksashunttitutkimukselle on nyt luotu omat sisältösivut. Löydät tietoa tutkimuksesta sekä osallistumisohjeet Maksashunttitutkimus-sivulta.

Tutkimus käynnistyi 18.2.2021 ja jatkuu 18.2.2022 asti.

Tutkimukseen otetaan noin 7–12 viikon ikäisiä pentuja; koko pentueen tulisi osallistua tutkimukseen menehtyneitä lukuun ottamatta. Yliopistollisessa eläinsairaalassa verinäytteen otto kustantaa 15 €/pentu. Evidensian kanssa on sovittu, että verinäytteen otto maksaa 29 €/pentu. Evidensian hinta sisältää näytteen lähettämisen Yliopistolliseen eläinsairaalaan.
Muiden eläinlääkäriasemien tai eläinlääkärien kanssa tulee hinta sopia erikseen. Asiasta sovittaessa on hyvä muistuttaa siitä, että näytteet ottavan eläinlääkärin ei tarvitse ottaa kantaa tuloksiin, vaan tutkimusryhmän eläinlääkäri tekee sen. Tämä saattaa vaikuttaa hintaa alentavasti. Postimaksun maksamiseen tulee varautua.
Kääpiösnautserikerhon shunttitutkimustyöryhmä pyrkii auttamaan, jotta näytteenottohinta saadaan sovittua kohtuulliseksi Evidensian lisäksi myös muilla klinikoilla. Tarvittaessa voi olla yhteydessä: shunttitutkimus.sksk@gmail.com.

Riippumatta näytteenottopaikasta sappihappomääritykset katetaan Kennelliiton myöntämän apurahan avulla, joten ne ovat kaikille ilmaiset.

Kotisivuilla olevista Yliopistollisen eläinsairaalan ja kääpiösnautserikerhon tiedotteista löytyy lisätietoja.

Alustavasti mukana oleva kasvattaja: jos et ole saanut sähköpostia työryhmältä, ota yhteys shunttitutkimus.sksk@gmail.com. Pyrimme myös osaltamme vastaamaan tutkimukseen liittyviin kysymyksiin.

helmikuu 22, 2021