Slide
Kuva: Josefiina Niska
Slide
Kuva: Josefiina Niska
Slide
Kuva: Josefiina Niska

SKSK ry vuosikokous järjestettiin 20.3.2022

Kaikkien aikojen pisimmäksi venynyt Suomen Kääpiösnautserikerho ry:n vuosikokous pidettiin sunnuntaina 20.3.2022. Usea esityslistan kohta herätti värikästä keskustelua jäsenistön keskuudessa. Näihin lukeutuivat mm. kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus, hallituksen laatiman toimintakertomuksen sisältö sekä jäsenaloitteiden käsittely. Kokous hyväksyi kuitenkin yksimielisesti esim. uudet hallituksen jäsenet (Johanna Huhtala, Hanna Kari ja Salla Simpura-Päivö, joista kaksi viimeksi mainittua uusivat hallituspaikkansa), tilinpäätöksen, muutoksen jäsenmaksuun, rotujärjestön edustajat Kennelliiton päättäviin elimiin sekä hallituksen esitykset jäsenaloitteisiin. Oleellisimpana asiana toiminnantarkastajien esityksen mukaisesti kokous myönsi vastuuvapauden hallitukselle sekä muille tilivelvollisille.

Me koiraihmiset olemme persoonia, jokainen omalla tavallamme. Erilaiset taustat, osaaminen ja luonteenpiirteet ovat parhaimmillaan valtava rikkaus ja saavat aikaan hienoja synergiahyötyjä. Hallitus, jonka jokaisen jäsenen sekä puheenjohtajan luottamus mitataan joka toinen vuosi, edustaa yhdistystä eli sen jäseniä. Hallituksen tulee huolellisesti hoitaa yhdistyksen asioita ja huolehtia siitä, että yhdistyksen kirjanpito on lainmukainen ja varainhoito on luotettavalla tavalla järjestetty. Nämä asiat hallituksen jäsenet tekevät omalla vapaa-ajallaan. Virallisten tehtäviensä puitteissa hallitus ja yhdistyksen toimihenkilöt asettavat itsensä alttiiksi myös arvioinnille ja arvostelulle. Kiitosten lisäksi rakentava, perusteltu kritiikki otetaan ilolla vastaan, koska olemme olemassa jäseniämme varten emmekä kykene vastaamaan heidän toiveisiinsa ellemme heitä kuule. Sitä vastoin periaatteellinen vastarinta, eripuraisuuden luominen ja asiaton käytös ei vie jäsenistön eikä edustamamme rodun etua tuumaakaan eteenpäin. Kun puhuttelee toista ihmistä siihen tapaan kuin itse haluaisi tulla kohdatuksi, ollaan oikeansuuntaisella tiellä.

Luottamuksesta kiittäen ja saadusta palautteesta huolimatta -sekä sen ansiosta- uuteen toimikauteen positiivisin mielin lähtevä Suomen Kääpiösnautserikerho ry:n hallitus 2022

Mervi Jokinen (puheenjohtaja)
Henna Yli-Leppälä (varapuheenjohtaja)
Johanna Huhtala
Hanna Kari
Sanni Oikarinen
Katja Pitkänen
Salla Simpura-Päivö
sekä sihteerit Niina Rovio ja Tiina Ultamo

21 maaliskuun, 2022