Slide
Kuva: Josefiina Niska
Slide
Kuva: Josefiina Niska
Slide
Kuva: Josefiina Niska

Webinaari: kääpiösnautsereiden maksashunttitutkimus 15.2.2021

WEBINAARI: YES MAKSASHUNTTITUTKIMUS
Aika: 15.2.2021 klo 18:00
Paikka: Zoom-webinaari
Yliopistollinen eläinsairaala ja Suomen Kääpiösnautserikerhon shunttitutkimustyöryhmä järjestävät webinaarin, jossa tutkimukseen osallistuvien kasvattajien ja muidenkin kiinnostuneiden kysymyksiin vastaavat Yliopistollisesta eläinsairaalasta Jenni Sukura, ELL, Pieneläinsairauksien erik. ell, ja Sari Mölsä, ELT, DiplECVS. Webinaarissa on myös shunttitutkimustyöryhmän jäseniä sekä hallituksen ja jalostustoimikunnan edustajia vastaamassa kysymyksiin.
Kutsulinkin lähettämistä varten tarvitsemme ilmoittautumisesi viimeistään 11.2.2021. Halutessasi voit jo ennalta esittää kysymyksesi, joka/jotka voidaan käsitellä myös anonyymisti (kerro kysymyksen yhteydessä, jos haluat niin). Kutsu webinaariin tulee Jenni Sukuralta (helsinki.fi).
KASVATTAJA: Muista myös kertoa, saako kennelnimesi julkaista tutkimukseen osallistuvien alustavassa listassa (jos et ole jo aiemmin ilmoittanut asiaa). Kerro myös, jos et halua nimeä julkaistavan.
Terveisin shunttitutkimustyöryhmä,
Marina Hultholm, Mervi Jokinen, Arja Niemijärvi, Eija Nurmela, Salla Simpura-Päivö ja Anu Valve (puheenjohtaja)
(Tutkimuksessa alustavasti tai ehkä mukana oleva kasvattaja: jos et saanut tätä webinaarikutsua sähköpostiisi, tarkista roskaposti ja/tai ole yhteydessä shunttitutkimustyöryhmään.)
4 helmikuun, 2021