Slide
Kuva: Josefiina Niska
Slide
Kuva: Josefiina Niska
Slide
Kuva: Josefiina Niska

Erikoisnäyttelyssä jaettavat kiertopalkinnot

Prinzland’s kasvattajapalkinto
Kiertopalkinto kääpiösnautserikasvattajille, Perustettu vuonna 1988
Lahjoittaja: Marina Markio-Koskinen, Kennel Prinzland’s

1 §
Kiertopalkinto on tarkoitettu edistämään korkealaatuista kääpiösnautsereiden kasvatusta Suomessa.

2 §
Kiertopalkinnosta kilpailevat kasvattajaryhmät Suomen Snautseri- pinserikeskusjärjestö ry:n erikoisnäyttelyssä vuosittain. Palkinnosta kilpailevat kaikki värit ja sen saa vuosittain ryhmäkilpailussa parhaiten sijoittuneen ryhmän kasvattaja. Jos yksikään kääpiösnautseriryhmä ei sijoitu ryhmäkilpailussa, palkinnon saa paras pippuri& suolan värinen kasvattajaryhmä. Niin kauan kun kaikki värit arvostellaan yhdessä, palkinto voidaan jakaa kehässä. Ryhmällä tulee olla kp.

3 §
Kiertopalkinto kiertää ikuisesti ja sitä seuraa palkintokirja, johon kasvattaja merkitsee tarvittavat tiedot.

4 §
Palkinnon vaiheita seuraa Suomen Kääpiösnautserikerho ry:n valitsema palkintojen hoitaja. Palkinnon saaja on velvollinen toimittamaan palkinnon jaettavaksi kyseiseen näyttelyyn.

5 §
Kasvattajan, joka saa kiinnityksen palkintoon on oltava Suomen kansalainen ja oman rotukerhonsa jäsen.

Suomen Kääpiösnautserikerho ry:n hallitus


Pepperprize kiertopalkinto
Perustettu 1988
Lahjoittajat: Marina Markio-Koskinen ja Raimo Koskinen, Kennel Prinzland’s

1 §
Kiertopalkinto on perustettu edistämään kääpiösnautserijalostusta. Kiertopalkinto on myös kiitos USA:laiselle Penlan-kennelille kääpiösnautseriuroksesta Kans& SF& S MVA, KBSG, V-95 Penlan Pagentrys Peppercorn.

2 §
Palkinnosta kilpaillaan vuosittain Suomen Snautseri-Pinserikeskusjärjestö ry:n erikoisnäyttelyssä.

3 §
Kiertopalkinto on ikuisesti kiertävä ja sen saa vuosittain paras erikoisnäyttelyssä esitetty pippuri& suolan värinen kääpiösnautseriryhmä ja sen jalostuskoira. Ryhmän tulee olla palkittu vähintään kp:llä.

4 §
Kiertopalkinnon vaiheita seuraa Suomen Kääpiösnautserikerho ry:n valitsema palkintojen hoitaja. Palkinnon saajan on toimitettava palkinto ilmoitettavaan paikkaan.

Suomen Kääpiösnautserikerho ry:n hallitus

 


Pippuripytty
Kiertopalkinto pippuri&suolan värisille kääpiösnautsereille
Lahjoittaneet: Kääpiösnautseriharrastajat

1 §
Kiertopalkinto on perustettu lisäämään pippurin ja suolan väristen kääpiösnautsereiden harrastusta ja innostamaan näyttelyissä käymiseen.

2 §
Kiertopalkinnosta kilpaillaan kerran vuodessa, Suomen Snautseri-Pinserikeskusjärjestö ry:n erikoisnäyttelyssä.

3 §
Kiertopalkinto annetaan erikoisnäyttelyn parhaalle suomalaisen omistamalle pippurin ja suolan väriselle kääpiösnautserille sukupuoleen katsomatta.

4 §
Kiertopalkinto kiertää ikuisesti. Sen vaiheita seuraa Suomen Kääpiösnautserikerho ry:n valitsema palkintojen hoitaja. Palkintoa seuraa kirja, johon saaja merkitsee tarvittavat tiedot koirasta. Saajan on toimitettava palkinto ilmoitettavaan näyttelyyn jaettavaksi.

Suomen Kääpiösnautserikerho ry:n hallitus


Mirox -kiertopalkinto
Perustettu 1987
Lahjoittaja: Catharina Almroth, Kennel Mirox, Ruotsi

1 §
Kiertopalkinto on perustettu kohottamaan kääpiösnautseriharrastusta Suomessa.

2 §
Kiertopalkinnon vaiheita seuraa Suomen Kääpiösnautserikerho ry.

3 §
Kiertopalkinnosta kilpaillaan Suomen Snautseri-Pinserikeskusjärjestö ry:n vuosittaisessa erikoisnäyttelyssä. Palkinto annetaan näyttelyn parhaalle suomalaisen omistamalle kääpiösnautserille väriin tai sukupuoleen katsomatta.

4 §
Kiertopalkinnon saa omakseen se koiranomistaja, jonka koira tai koirat saavat palkintoon viisi (5) kiinnitystä.

Tämä palkinto ei ole enää jaossa erikoisnäyttelyissä

Suomen Kääpiösnautserikerho ry:n hallitus


“Musta Tuntuu”
Kiertopalkinto mustille kääpiösnautsereille

1 §
Kiertopalkinto on perustettu lisäämään mustien kääpiösnautsereiden harrastusta ja innostamaan näyttelyissä käymiseen.

2 §
Kiertopalkinnosta kilpaillaan kerran vuodessa, Suomen Snautseri-Pinserikeskusjärjestön pääerikoisnäyttelyssä.

3 §
Kiertopalkinto annetaan erikoisnäyttelyn parhaalle suomalaisen omistamalle mustalle kääpiösnautserille sukupuoleen katsomatta.

4 §

Kiertopalkinto kiertää ikuisesti. Sen vaiheita seuraa Suomen Kääpiösnautserikerho ry:n valitsema palkintojen hoitaja. Palkintoa seuraa kirja, johon saaja merkitsee tarvittavat tiedot koirasta. Saajan on toimitettava palkinto ilmoitettavaan näyttelyyn jaettavaksi.

5 §
Palkinnon voittaneen koiran omistaja saa, luovuttaessaan palkinnon jaettavaksi seuraavan kerran, pienoismallin palkinnosta muistoksi.

Suomen Kääpiösnautserikerho ry:n hallitus


Peacemaker Cup -kiertopalkinto
Perustettu: 1988
Lahjoittajat: Eija-Maaria ja Mauno Saari, Kennel Peacemaker, Espoo & Cyril de Meulenaer, Kennel van de Havenstadt, Belgia
Tausta: Peacemaker Cup on alunperin Cyril de Meulenaerin omistaman ja Eija-Maaria Saaren kasvattaman Peacemaker’s Emigrantin voittama BIS 2 palkinto Ranskan Snautseri-Pinserikerhon Pariisin erikoisnäyttelystä vuonna 1986.

1 §
Palkinto on perustettu kehittämään erityisesti mustien kääpiösnautsereiden harrastusta Suomessa.

2 §
Palkinnon vaiheita seuraa Suomen Kääpiösnautserikerho ry.

3 §
Palkinnosta kilpaillaan Suomen Snautseri-Pinserikeskusjärjestö ry:n vuotuisessa erikoisnäyttelyssä. Palkinto annetaan näyttelyn parhaaksi valitulle, suomalaisen omistamalle, vähintään KUMA:n saaneelle mustalle kääpiösnautserille, urokselle tai nartulle.

4 §
Kiertopalkinnon saa omakseen se koiranomistaja, jonka koira tai koirat ovat vuoteen 2000 mennessä saaneet siihen eniten kiinnityksiä, kun mainitun vuoden erikoisnäyttelyn tulokset mukaan. Jos kenelläkään kilpailijoista ei tuolloin ole palkintoon yhtä kiinnitystä enempää- tai jos tulos yhden tai useamman kilpailijan välillä on lopullisia tuloksissa tasan, palkinto luovutetaan sille, joka saa siihen kiinnityksen vuoden 2000 erikoisnäyttelyssä.

Suomen Kääpiösnautserikerho ry:n hallitus


Black Drop Hanan haarikka
Kiertopalkinto kääpiösnautserinartulle, Perustettu 1996
Lahjoittaja: Reijo Rantanen

1 §
Kiertopalkinto myönnetään vuosittain Suomen Snautseri-Pinserikeskusjärjestö ry:n pääerikoisnäyttelyssä parhaalle SA:n saaneelle mustalle kääpiösnautserinartulle, joka on syntynyt Suomessa. Palkinnon saa vuodeksi hallintaansa em. nartun omistaja. Koiran omistaja/ omistajien on oltava Suomen kansalainen/ kansalaisia.

2 §
Kiertopalkinnosta kilpaillaan ensimmäisen kerran pääerikoisnäyttelyssä 15.06.1996.

3 §
Kiertopalkinto on ikuisesti kiertävä.

4 §
Kiertopalkintoa seuraa palkintokirja, johon palkinnon saaja merkitsee päivämäärän, voittaneen koiran nimen, valokuvan ja omistajan nimen.

5 §
Kiertopalkinto on aina hyvissä ajoin toimitettava Suomen Kääpiösnautserikerho ry:n määräämään paikkaan. Kiertopalkinnon vaiheita seuraa Suomen Kääpiösnautseri-kerho ry:n hallitus, mutta sillä ei ole oikeuksia sääntömuutoksiin.


Hopeatähti
Perustettu 1983
Lahjoittajat: Bister H, Espoo; Bister S, Siuntio; Kruse L-M, Kauniainen; Korhonen E& Niskanen A, Espoo; Lankinen E-L & P, Espoo; Latva-Kokko E & P, Hamina; Lehtosuo J & R, Helsinki; Lemmetyinen T, Hyrylä; Perälä E, Lepaa; Pousi R, Kouvola; Saari E-M, Espoo; Salasto E & R, Espoo; Salmi S, Tampere; Schrenk H & A, Joensuu; Taipale P, Helsinki; Talviala M, Tampere; Virta P, Espoo.

1 §
Kilpailu on tarkoitettu musta-hopean värisille kääpiösnautsereille.

2 §
Kiertopalkinto jaetaan kerran vuodessa rotujemme erikoisnäyttelyssä parhaalle, vähintään SA:n saaneelle suomalaisen omistamalle musta-hopealle kääpiösnautserille.

3 §
Palkinnon voittaneen koiran omistaja kaiverruttaa laatalle omalla kustannuksellaan koiran, kasvattajan ja omistajan nimet sekä vuosiluvun. Hän huolehtii myös siitä, että palkinto toimitetaan seuraavana vuonna hyvissä ajoin ja hyvässä kunnossa näyttelypaikalle.

4 §
Suomen Snautseri-Pinserikeskusjärjestö ry:n 50-vuotisjuhlanäyttelyssä Hopeatähti-pokaalin saa omakseen se suomalainen kasvattaja, jonka kasvateilla on eniten kiinnityksiä pokaaliin. Ko. näyttelyssä pokaalin voittanut koira saa pitää pokaalin seuraavaan erikoisnäyttelyyn, jonka jälkeen se on toimitettava palkinnon omakseen saaneelle kasvattajalle.

5 §
Mikäli kahdella tai useammalla kasvattajalla on sama määrä kiinnityksiä 50-vuotisnäyttely mukaan lukien, tulee pokaalille aina 5 vuotta lisää kiertoaikaa, kunnes voittaja selviää.

Suomen Kääpiösnautserikerho ry:n hallitus


Brinata Designin muistopalkinto
Kiertopalkinto p&s kääpiösnautseriveteraaneille, Perustettu vuonna 2000
Lahjoittaja: Hilkka Salohalla, Kennel Brinata

1 §
Kiertopalkinto on tarkoitettu edistämään terveiden ja pitkäikäisten p&s kääpiösnautsereiden kasvatusta Suomessa sekä kannustamaan koirien omistajia tuomaan esille hyvin hoidettuja veteraanejaan.

2 §
Kiertopalkinnosta kilpailevat Suomen Snautseri- Pinserikeskusjärjestö ry:n erikoisnäyttelyssä vuosittain Suomessa syntyneet ja suomalaisen omistamat p&s veteraanit, jotka ovat saaneet vähintään kp:n kyseisessä näyttelyssä.

3 §
Kiertopalkintoa seuraa palkintokirja, johon koiran omistaja liittää valokuvan ja koiran tiedot.

4 §
Kiertopalkinnon saa omakseen koiran omistaja, jonka koira tai koirat ovat voittaneet palkinnon viisi kertaa.

5 §
Palkinnon vaiheita seuraa Suomen Kääpiösnautserikerho ry:n valitsema palkintojen hoitaja. Palkinnon saaja on velvollinen toimittamaan palkinnon jaettavaksi kyseiseen näyttelyyn.

Veikkolassa 30.5.2000
Hilkka Salohalla


Tuiskun Pytty
Perustettu: 2000
Lahjoittaja: Kennel Backout’s

§1
Tuiskun pytty -kiertopalkinto jaetaan vuosittain pääerikoisnäyttelyssä BIS-kehässä parhaiten sijoittuneelle suomalaisen omistamalle kääpiösnautserin pennulle väriin katsomatta.

§2
Palkinnon saajan tulee itse kaiverruttaa koiransa tittelit, nimi ja vuosiluku laattaan sekä kiinnittää valokuva mukana seuraavaan kirjaan.


Snowball Cup 2000
Perustettu: 2000
Lahjoitajat: Kennel Jip-Jap’n ja Kennel Backout’s

§1
Snowball Cup 2000 -kiertopalkinto on perustettu kannustamaan valkoisten kääpiösnautsereiden harrastusta Suomessa.

§2
Palkinto jaetaan vuosittain pääerikoisnäyttelyssä parhaalle vähintään SA:n saaneelle suomalaisen omistamalle valkoiselle kääpiösnautserille.

§3
Omistajan tulee itse kaiverruttaa koiransa tittelit, nimi ja vuosiluku laattaan sekä kiinnittää valokuva mukana seuraavaan kirjaan.


Hopea Helmi -kiertopalkinto
Lahjoittaja: Henna Yli-Leppälä, Kennel Airilan
§ 1
Hopea Helmi -kiertopalkinto jaetaan vuosittain pääerikoisnäyttelyn parhaalle suomalaisen omistamalle musta-hopealle kääpiösnautserille.

§ 2
Kiertopalkinto kiertää ikuisesti ja sitä seuraa kirja, johon saaja liittää valokuvan ja merkitsee päivämäärän, kasvattajan ja omistajan nimen sekä tarvittavat tiedot koirasta.

§ 3
Kiertopalkinnon vaiheita seuraa Suomen Kääpiösnautserikerho ry:n hallitus tai sen valitsema palkintojen hoitaja.


Snautseri ISPU

§ 1
Snautseri ISPU -kiertopalkinto jaetaan vuosittain pääerikoisnäyttelyn parhaalle suomalaisen omistamalle kääpiösnautserille.

§ 2
Kiertopalkinto kiertää ikuisesti

§ 3
Kiertopalkinnon vaiheita seuraa Suomen Kääpiösnautserikerho ry:n hallitus tai sen valitsema palkintojen hoitaja.

2019 Pääerikoisnäyttelyssä jaetut kiertopalkinnot

Prinzland’s kasvattajapalkinto 
Cheantake, om. Nora Ylikylä
Pippuripytty 
?
Brinata Designin muistopalkinto
Super Play’s Kerenza, om. Mira Sandström
Musta Tuntuu
Big Paw’s Oh What A Candy om. Eija Nurmela, John Nieminen ja Riitta Cederlöf
Black Drop Hanan haarikka
Big Paw’s Oh What A Candy om. Eija Nurmela, John Nieminen ja Riitta Cederlöf
Backouts cup (ent Snowball Cup 2000)
Jettyspoof’s Halloween King om. Tuula Okko-Pajula
Tuiskun Pytty 
Silver Winhunter’s Alsephina om. Katja Pitkänen & Johanna Höök-Nikanne
Pepperprize –kiertopalkinto
Cheantake Like Million Dollars om. Tiina Ultamo
Hopea Helmi -kiertopalkinto
Liquid Silver’s Brilliant Disquise om. Satu Lampinen
Snautseri ISPU
Big Paw’s Oh What A Candy om. Eija Nurmela, John Nieminen ja Riitta Cederlöf

2018 Pääerikoisnäyttelyssä jaetut kiertopalkinnot

Prinzland’s kasvattajapalkinto 
Jettyspoof’s, Tolonen Nea
Pippuripytty
Super Play’s Oceans Knight, om. Snellman Susanna & Snellman Sabrina
Brinata Designin muistopalkinto
Koriander Iz Salskoy Stepi, Susanna Päivätie
Musta Tuntuu
Blackgalaxy Zoom-N, om. Adlercreutz Gunnel
Black Drop Hanan haarikka
Big Paw’s Just Like A Candy, Eija Nurmela&John Nieminen&Anu Pajulampi
Backouts cup (ent Snowball Cup 2000)
Star’s Of White Night Iseland, om. Pitkänen Katja & Pitkänen Petra
Tuiskun Pytty
Super Play’s Key Of The Victory, om. Hammar Emilia
Pepperprize –kiertopalkinto
Super Play’s Kerenza, om. Sandström Mira
Hopea Helmi -kiertopalkinto
Fanfara Di Monte Gentile, om. Höök-Nikanne Johanna & Yli-Leppälä Henna
Snautseri ISPU
Blackgalaxy Zoom-N , Gunnel Adlecreutz

2017 Pääerikoisnäyttelyssä jaetut kiertopalkinnot

Prinzland’s kasvattajapalkinto 
Kennel Cheantake, Nora Ylikylä

Pippuripytty
Cheantake No Limit For Lodents, Nora Ylikylä

Brinata Designin muistopalkinto
Super Play’s Northern Duke, Piia Sinisalo
Musta Tuntuu
Stablemaster’s Full Time Fun, Eija Nurmela&John Nieminen&Eeva ja Osmo Nurmela
Black Drop Hanan haarikka
Big Paw’s Just Like A Candy, Eija Nurmela&John Nieminen&Anu Pajulampi
Backouts cup (ent Snowball Cup 2000)
Badhairday, Mia&Maija Puska
Tuiskun Pytty
Big Paw’s Mystic Dream, Eija Nurmela&John Nieminen& Virpi Tierala
Pepperprize –kiertopalkinto
palkintoa ei jaettu
Hopea Helmi -kiertopalkinto
Proceller Uncondtional Love, Satu Lampinen&Minna Syngelmä
Snautseri ISPU
Cheantake No Limit For Lodents, Lotta Penttinen&Nora Ylikylä
2016 Pääerikoisnäyttelyssä jaetut kiertopalkinnot

Prinzland’s kasvattajapalkinto 
Kennel Super Play’s, Mervi Raisaari

Pippuripytty
Mihan Mini-Yrtti, Raili Kärkkäinen

Brinata Designin muistopalkinto
Mihan Mini-Reseda, Marita Ollikainen
Musta Tuntuu
Big Paw’s Just Like Candy, Eija Nurmela&John Nieminen&Anu Pajulampi
Black Drop Hanan haarikka
Big Paw’s Just Like A Candy, Eija Nurmela&John Nieminen&Anu Pajulampi
Backouts cup (ent Snowball Cup 2000)
Jettyspoof’s piece Of Cake, Tuula Okko-Pajula
Tuiskun Pytty
Nouzer’s X-Factor, Anne Oikarinen&Sanni Oikarinen&Leena Nousiainen
Pepperprize –kiertopalkinto
Mihan Mini-Reseda, Marita Ollikainen
Snautseri ISPU
Mihan Mini-Yrtti, Raili Kärkkäinen
2015 pääerikoisnäyttelyssä jaetut kiertopalkinnot

Prinzland’s kasvattajapalkinto 
Kennel Super Play’s, Mervi Raisaari

Pippuripytty
Super Play’s Northern Duke, Piia Sinisalo

Brinata Designin muistopalkinto
Super Play’s Ricardo, Raili Jokela
Musta Tuntuu
Don’t Say Goodbye Jezzy Dogs, Kikko Askola-Mauno&Lotta Hamari-Rantasalo
Black Drop Hanan haarikka
Big Paw’s Just Like A Candy, Eija Nurmela
Backouts cup (ent Snowball Cup 2000)
Jettyspoof’s Oh So Sweet, Minna Rantanen
Tuiskun Pytty
Nebre Dastynella Elegant, Katja Kytö
Pepperprize –kiertopalkinto
Super Play’s Ricardo, Raili Jokela
Snautseri- ISPU
Super Play’s Northern Duke, Piia Sinisalo
2014 pääerikoisnäyttelyssä jaetut kiertopalkinnot

Prinzland’s kasvattajapalkinto 
Kennel Super Play’s, Mervi Raisaari

Pippuripytty 
Super Play’s Xylitol, Lotta Penttinen

Brinata Designin muistopalkinto
Super Play’s Ocean Wind, Johanna Varonen
Musta Tuntuu
Blackgalaxy Victor, Eija Nurmela
Black Drop Hanan haarikka
Big Paw’s Exit To Heaven, Eija Nurmela
Backouts cup (ent Snowball Cup 2000)
White Nams Hajan Polonia, Jonna&Mervi Löytynoja
Tuiskun Pytty 
Super Play’s Nordic Hope, Mervi Raisaari
Pepperprize –kiertopalkinto
Super Play’s Ricardo, Raili Jokela
Snautseri- ISPU
Super Play’s Xylitol, Lotta Penttinen
2013 pääerikoisnäyttelyssä jaetut kiertopalkinnot

Prinzland’s kasvattajapalkinto 
Kennel Big Paw’s, Eija Nurmela&John Nieminen

Pippuripytty 
Imbrez Green Express, Mikko Samuli

Snautseri ISPU
Blackgalaxy Victor, Eija Nurmela
Brinata Designin muistopalkinto
Willy Lee Osvald-Pepper, Nora Ylikylä
Musta Tuntuu
Blackgalaxy Victor, Eija Nurmela
Black Drop Hanan haarikka
Big Paw’s Exit To Heaven, Eija Nurmela
Backouts cup (ent Snowball Cup 2000)
Jettyspoof’s Oh So Great, Tuula Karhi
Tuiskun Pytty 
Super Play’s Eleonora, Maaret Karjalainen&Mervi Raisaari
Pepperprize –kiertopalkinto
Ei jaettu koska palkinto on kadoksissa